отворен повик

Отворен повик за соработка!
Во недостаток од медиуми посветени на современата уметност, а во обид да се развие критичка мисла поврзана со ликовната уметност во Македонија и во светот, блогот на КООПЕРАЦИЈА е отворен за сите кои сакаат и можат да дадат придонес преку свои теоретски текстови, критички осврти, есеи и написи врзани за оваа област. Текстовите праќајте ги на kooperati[at]gmail.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: