дали сте за кооперација?

КООПЕРАЦИЈА е отворена за соработка со визуелни уметнци од сите дисциплини. Заинтересираните можат да пратат свое портфолио, избор на дела (jpeg) на kooperati[at]gmail.com . Сите доставени трудови ќе бидат земени предвид за идните изложби во организација на КООПЕРАЦИЈА.

otvoren povik, kooperacija, CV

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: